Hallonmazarin med toscatäcke


3 1/2 dl mjöl 
3 msk socker
100 g smör 
1 äggula 
 
Fyllning: 
50 g smör
3/4 dl socker 
200 g mandelmassa  
1 ägg
100 g hallon 
 
tosca: 
75 g smör 
3/4 dl socker 
2 msk sirap 
1 msk mjöl 
150 g mandelspån 
 
rör ihop ingredienserna till en deg snabbt. Tryck ut i form, ställ i kyl en stund. Grädda 10 min175g 

Fyllning: rör smör, socker, rör i  mandelmassan och ägget. Lägg i pajskalet, strö på hallonen. Grädda 15 min 

Toscan: smält smör med socker, sirap och mjöl. Koka ihop svag värme, tillsätt mandelflarn. 
Grädda 10 min övre delen av ugnen. Låt svalna, serveras med klick grädde. 
 

Kommentera här: