Hallonmazarin med toscatäcke

3 1/2 dl mjöl
3 msk socker
100 g smör
1 äggula
Fyllning:
50 g smör
3/4 dl socker
200 g mandelmassa
1 ägg
100 g hallon
tosca:
75 g smör
3/4 dl socker
2 msk sirap
1 msk mjöl
150 g mandelspån
rör ihop ingredienserna till en deg snabbt. Tryck ut i form, ställ i kyl en stund. Grädda 10 min175g
Fyllning: rör smör, socker, rör i mandelmassan och ägget. Lägg i pajskalet, strö på hallonen. Grädda 15 min
Toscan: smält smör med socker, sirap och mjöl. Koka ihop svag värme, tillsätt mandelflarn.
Grädda 10 min övre delen av ugnen. Låt svalna, serveras med klick grädde.
Grädda 10 min övre delen av ugnen. Låt svalna, serveras med klick grädde.