Göteborgsweekend

 
 
 
Hallå i värmen, 
smälter ni bort eller? men klaga får vi absolut inte göra på underbara värmen! 
 
Vilken härlig helg vi hade i Göteborg, det blev långweekend med shopping, flera resturangbesök, vin i solen, shopping, fika, glass, god mat på bl.a Lilla London, drink på Gothia Towers, sen sprang vi Göteborgsvarvet, mitt femte varv, visste inte alls hur det skulle gå i år,  då jag (som vanligt inte tränat som jag borde!) men jag kom runt iaf, haha... 
liten energiboost såhär i Maj. 
 
 
vi besökte trädgårdsföreningen, så fint där var! Avslutade helgen i Ullared med endel fynd :) 
  Kram ~H 
 
 

Trädgårdsdrömmar

 
 
 
 
Vilken underbar, härlig tid det är nu, cyklade till jobbet i morse och doften av syrener, liljonkonvaljer som sprider sig är ljuvlig! Jag njöt för varje meter..., så värt att stiga upp en halvtimme tidigare! 
 
Haft så mycket att göra nu, så synd man inte hinner stanna tiden och njuta lite extra... man få ta tillvara på kvällarna när man är ledig, detta är nästan den finaste tiden, när man har hela sommaren framför sig... 
 
Tulpanerna blomma för fullt, vita, svarta tulpaner, Magnolian står i blom, gullvivor, samsas med den underbara kungsängsliljan som blivit min favorit! 
Pionbuskarna är på gång..., planterade kryddor och Vallmo efter en föreläsning... 
 
 
Trädgårdsdrömmar, ja det har jag minsann nästan varje sommar poppar det upp nya idéer -växter, och hur jag skulle vilja förändra trädgården, min lilla dröm just nu är en pergola:) tkr det är sååå mysigt! Ser framför mej med en fin betongbänk, el annan ”enkel” soffa  kanske en grill, och nåt fint klättrar upp i pergolan, frågan är bara vad min kärlek säger om det;) haha.... 
 
Vad har ni för trädgårdsdrömmar? 
 
Kram ~H 
 
 
  

Crispkakor

 
CHOKLADBOLLENS DAG ~ imorgon... då kan jag tipsa om dessa kakor som är supergoda! En botten av chokladbollssmet, crisptopping doppad i choklad. 
 
200 g smält smör
2 dl socker
1 1/5 msk vanilj
2 msk kakao
4 msk oboy
6 dl hsvregryn
3 msk kaffe
1 msk grädde
 
Doppa kanterna i mjölkchoklad 100-200 g
 
100 g mjölkchoklad 
3 dl rice krispiges 
 
mixa havregryn, blanda alla ingridienser. Ställ i kylen en stund tills det lagom att rulla dem, rulla och platta till som biffar, stl i frysen igen att stelna. Doppa sidorna i choklad, Låt stelna, smlät choklad blanda med rice krispiges. Klicka på. 
 
Vi njuter på havet, med sol värme, glittrande hav -ljuvligt!!