Kinderägg med vit chokladmousse
Visst är de här små påskäggen söta:) kinderägg fyllda med len vit chokladmousse och aprikostopping. Passande efterätt nu till Påsk:)) Denna bilden är sen förra året jag hade detta till efterätt, har inte hunnit göra den i år än....
4 kinderägg
1/5dl vispgrädde
50g vit choklad
1/5 dl kesella
1 msk aprikossylt
1tsk vatten
Skär bort toppen på kinderägget med vass kniv. Plocka ut leksaken. Smält chokladen i vattenbad på svag värme. Vispa grädden. Rör ned grädden, kesella ibland chokladen, Obs! rör inte för mycket. Fyll äggen, och släta till ytan. Ställ i kylen 30 min. Smält aprikossylt med 1 tsk vatten i gryta, värm lite låt svalna av, tag ut kinderäggen. Gröp ur ett litet hål och fyll med sylten vid servering....