GOTT NYTT ÅR ☆

 
Gott nytt år vänner!! 
 
2015 går mot sitt slut och vi går in i 2016 snart...
 
Vill kika in och tacka alla  er bloggläsare för detta året, det är tack vare er att ni kikar in här hos mej som jag får pepp att fortsätta blogga:)) hoppas jag kan inspirera er på ett eller annat sätt, så kvällens bubbel ligger på kylning, tror att det blir denna svarta klänningen som blir kvällens outfit, nya Michael kors klockan (finfin julklapp från mannen) och julklappsörhängen från Lilly & Zetterberg som jag ÄLSKAR ♡ 
Fick dem av världens bästa föräldrar i julklapp:)
 
Vi blir ett gäng vänner som fira nyår tillsammans , så det ska bli supermysigt! Hur firar ni? Berätta gärna....
 
Dessa skorna fick följa med hem från stan häromdagen, tyckte det var lagom klack och lagom snygga :) 
 
Sist men inte minst, Va rädda om er ♡ 
 
GOTT NYTT ÅR ♡

Pepparkakspannacotta med saffransflarn

 
Tjingeling vänner! 
 
Nu är äntligen våra släktingar från Värmland hemma, som vi inte setts sen i somras. Ska bli mysigt att träffas en hel vecka över middagar,  fika, biobesök, spelkvällar, shopping mm. igårkväll kom de lagom på kvällen till middagen:) 
 
Bordet och dukningen går i vitt..., hade några saffransflarn kvar så jag testade pepparkakspannacotta 
 
5 dl vispgrädde 
1.5 dl muscvardosocker 
1 vaniljstång 
2 tsk pepparkakskrydda 
2.5 gelatinblad 
 
Lägg gelatinblad i kallt vatten 5 minuter. 
Koka upp grädden med sockret och urskrapad vaniljstång. Rör i pepparkakskryddor och ta upp gelatinbladen och vispa ner dem. Krossa ev lite pepparkakor på botten av glas. Fyll på med pannacottan, ställ kallt 3 timmar. Garnera med saffransflarn,  de finns i ett tidigare inlägg :)
 
Nu är vi framme i stan, hoppas hitta lite fina Reafynd :) ikväll väntar el helkväll hos Anna & Markus, ser fram emot kvällen.... ♡ 

Bountybollar ☆


Hemma från biobesök,  vad bra den var "en underbar jävla jul" kan varmt rekommenderas:)) ont i skrattmusklerna nu.... efteråt var vi hemma hos dottern och myste och hade spelkväll, även mormor och morfar var där :) 
 
Bountybollar ☆ 
 
50 g smör 
1/2 dl sirap 
1/2 dl florsocker 
2 dl vispgrädde 
1 krm salt 
1 påse kokos 
 
Garnering: mörk choklad  
 
Lägg alla ingredienser utom kokosen i en kastrull,  låt småputtra i 5-8 min. tills den kokat ihop och blir lite seg. Rör i kokos, ställ i kylen en stund tills det svalnat och går att rulla. Rulla till små bollar. Lägg i frysen en timme. Tag ut och doppa i mörk el ljus choklad. Stör ev något strössel på. 
 
Natti natti ☆