Crispkakor

 
CHOKLADBOLLENS DAG ~ imorgon... då kan jag tipsa om dessa kakor som är supergoda! En botten av chokladbollssmet, crisptopping doppad i choklad. 
 
200 g smält smör
2 dl socker
1 1/5 msk vanilj
2 msk kakao
4 msk oboy
6 dl hsvregryn
3 msk kaffe
1 msk grädde
 
Doppa kanterna i mjölkchoklad 100-200 g
 
100 g mjölkchoklad 
3 dl rice krispiges 
 
mixa havregryn, blanda alla ingridienser. Ställ i kylen en stund tills det lagom att rulla dem, rulla och platta till som biffar, stl i frysen igen att stelna. Doppa sidorna i choklad, Låt stelna, smlät choklad blanda med rice krispiges. Klicka på. 
 
Vi njuter på havet, med sol värme, glittrande hav -ljuvligt!! 

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

Gud, vad gott!

Kommentera här: