Knäckig rabarberpaj

 
Rabarbertider,  visst är det gott med nygräddad paj till fikat, men den ska va nybakad lite ljummen Mmm....
 
150 g smör 
1 dl socker 
1 dl farinsocker 
0.5 dl sirap 
0.5 dl vispgrädde 
1 dl havregryn 
1.5 dl vetemjöl 
0.5 tsk bakpulver 
0.5 tsk salt
 
Fyllning :rabarber, socker maizena 
 
Smörj en pajform, skär rabarber i bitar lägg i formen med maizena + lite socker. 
 
Smält smör blanda med socker, farin, sirap och grädde. 
Rör ned mjöl, havregryn, salt bakpulver. 
Fördela degen över och grädda 175° 30 min. 
 
Ha en fin dag! Kramar
 

Kommentarer:

1 Mirre:

Men ohh så gott, älskar pajer som är knäckiga

Kommentera här: