Pasta med vildsvinsflie' och bladspenat
Helg känslan är på topp:)
Vi har ett helt oskrivet blad denna helg, inte några tider att passa alls, sååå skönt om ni frågar mej.
Vi firade svärmor i veckan, så inte ens det i helgen.
Vi är oftast uppbokade varje helg, så när vi har en ledig helg tillsammans uppskattas det extra ♡
Vi har varit ute och supit in friskluft i lungorna vid havet, och annat småfix hemma. Ikväll har varit ute i jacuzzin och tagit ett varmt bad. Underbart:))
Precis ätit denna goda pastan med tillbehör, receptet kommer här....
800g vildsvinsflie'
1 burk creme fraiche
4 dl vispgrädde
1/2 pkt bladspenat
Soltorkade tomater
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
Salt /Svartpeppar
3-4 tsk tryffelolja
chilipeppar
örter
Topping:
Riven parmesanost
Flingsalt
Bladspenat
Koka vildsvinsflie i 20 min. Bryn den, efterstek i vatten ca 20-30 min. Skiva den i tunna skivor. Hälla grädden, creme fraiche i stekpannan, blanda i tomater i strimlor, hackad paprika, kryddor. Lägg i köttet och låt koka ihop. Smaka av med tryffeloljan.
Koka pasta och toppa med spenat, flingsalt och riven parmesan.
Mmmm mums:))
Men oh så gott och spännande det lät