Gotland

 
Så fick jag äntligen komma till vacka Gotland, Öjn  som jag längtat och drömt om det i flera år.... Vi skämtade om det jag och mannen att vi varit på många resor genom åren utomlans och långt iväg som Aruba mm. men vi har inte ens varit på Gotland ;) haha.... 
 
Första dagen körde vi till Fårö för att cykla, titta på Raukarna och FIKA såklart ;) det blev mycket fika och god mat under veckan, vilka mysiga annorlunda cafeer och även ett hav av resturanger så svårt att välja ;) vi var på det omtalade cafet "Sylvis döttrar" och fikade. 
 
Härliga timmar vid havet men framåt kvällen blåste det upp och bev riktigt kallt. Här såg vi några som var ute och Kitesurfade bland vågorna, häftigt:)) 
 
Var även på "skafferiet" och fikade, ett charmigt cafe i gammal stil. Vi åkte hem till den mysiga stugan vi hyrde av en tjej härifrån där vi bor, superfint ställe, vi kurade ner oss under varsin filt, drack vin, åt choklad, tände ljus och läste några timmar innan det var dax för nästa dag. 
 
Jag visar mer bilder från Öjn någon dag, så håll utkik;)  Kram på er! 
 

Kommentarer:

1 Maria G:

Sååå mysigt det ser ut! Har hört att Gotland är så fantastisk fint! Än så länge har vi inte varit dit men vill göra en resa dit. Får hoppas Alvas friidrott tävlar där, skratt. Kram och sköt om dig!

2 ✫Fru Eriksson:

Waoooooooooo underbart ♥ ....
/Kram fina!

3 MALIN:

Vilka härliga bilder :) Det är så fint på Gotland! Kram

4 MartinaOlsson:

sv; tack så mycket! detsamma :)

5 Mirre:

Oh så vackert det är på Gotland och snygga naglar du har, efterrätten såg heller inte så dum ut

6 Tilda Barkselius:

Gotland är så härligt!!

7 N:

Fina bilder!! :)

8 Sara:

Åh så mysigt. Har faktiskt heller aldrig varit på Gotland får åka dit någon gång. :)

Kommentera här: