Sockerkaka med kanelbullefyllning

Äntligen heeeelg:))
efterlängtat till max! det bli en slapparhelg här hemma, här får ni ett gott tips till fikat, jag har redan bestämt vad jag ska baka i helgen.,..,
KANELBULLEKAKA
KAKA
3 ägg
3 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 dl kokande vatten
FYLLNING
125 g smör
1 dl mjölk
4 msk strösocker
2 tsk malen kanel
-
Vispa ägg och socker fluffigt. Rör ner mjölet blandat med bakpulvret och därefter det kokande vattnet. Häll smeten i en smord och bröad rund form och grädda i 200°C i cirka 30 minuter eller tills kakan är torr i mitten. Stjälp upp kakan när den svalnat och skär den i två lager.
-
Gör fyllningen genom att smälta smöret och blanda ner mjölken och sockret. Låt blandningen koka ganska ordentligt i ett par minuter. Ta kastrullen från värmen och vispa ner kanelen. Låt krämen svalna och bred den därefter mellan kaklagren. Pudra eventuellt kakan med florsocker.