Kinderägg med vit chokladmousse

 
Visst är de här små påskäggen söta:) kinderägg fyllda med len vit chokladmousse och aprikostopping. Passande efterätt nu till Påsk:)) Denna bilden är sen förra året jag hade detta till efterätt, har inte hunnit göra den i år än.... 
 
4 kinderägg 
 1/5dl vispgrädde 
50g vit choklad 
1/5 dl kesella 
1 msk aprikossylt 
1tsk vatten 
 
Skär bort toppen på kinderägget med vass kniv. Plocka ut leksaken. Smält chokladen i vattenbad på svag värme. Vispa grädden. Rör ned grädden, kesella ibland chokladen, Obs! rör inte för mycket. Fyll äggen, och släta till ytan. Ställ i kylen 30 min. Smält aprikossylt med 1 tsk vatten i gryta, värm lite låt svalna av, tag ut kinderäggen. Gröp ur ett litet hål och fyll med sylten vid servering....