Citron/hallonkaka med kokoscrumble

här ska ni få en god snabblagad kaka till fikat i helgen, det är så sällan jag gör sockerkaka, undra varför för det är verkligen jättegott, i all sin enkelhet. Denna är smaksatt med citron och hallon med en god crumble med kokos,... mmm,...
form 24 cm Crumbletopping:
Smält smöret och blanda i resterande ingredienser. Rör ihop tills det blir sandliknande konsistens.
kakan:
150 gr smör
0,5 dl grädde
3 ägg
2 dl socker
180 gr mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1-2 citroner,( skal) saft från en halv citron
Smält smöret, tillsätt grädden och låt svalna. Smörj en form och bröa med kokosflingor. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt finrivet citronskal från citronen/citronerna. Vänd ner smörblandningen och mjölblandningen och vänd runt till en jämn smet. Pressa i saften från en halv citron, blanda ner. Häll smeten i formen och strö över smulorna. Grädda på 175 grader på nedersta falsen i ca 30-35minuter beroende på form och ugn och tills en sticka kommer ut just och just torr. Förvara kakan i rumstemperatur.
Fika & njuuuuut 💛