Kycklingfile med champagnesås, pinjenötter & rosépeppar

Gokväll!
här kommer receptet på pastan med goda kycklingfilén jag gjorde förra helgen, receptet kommer från fina Anna som driver blogggen: "starwomen" som ni säkert känner till :)
en riktigt god middag med lite annorlunda smaker & till pasta blev det pricket över i , MUMS
6 kyckiingfile
salt, peppar
1 hg pistagenötter
mandelolja
Bandoasta
1 zucchini
smör
1 dl vispgrädde
pistagenötter
1 bunt färsk sparris
rosépeppar korn (på toppen)
champangesås:
2 dl mousserande vin
2 msk kycklingfond
100 g smör
salt peppar
175 grader, vänd kycklingen i hackade pistagenötter, stek på bägge sidor, salt peppar, sen in i ugn 15 min,
såsen: häll i champagne i stekplåten,ihop med det som var kvar där, blir god smak på såsen. Lägg i fond, pressad citron , låtkols ihop tills reducerat till hälften.
häll i smöret.
kola pastan, skiva stek zucchini, med sparris i bitar, häll i bland pastan, kryddor, grödde mm.
lägg upp med kyckling, pasta pistage rosépeppar,
SMAKLIG SPIS 🌟