Vit chokladmousse & hallonmousse på kladdkakebotten

Hej fina....
Jag gjorde denna tårtan till min käre pappa förra året ♡
Undrar vad jag ska baka i år, han fyller ju faktiskt år snart....
Kladdkakebotten:
100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk vaniljsocker
Nypa salt
3-4 msk kakao
1/2 tsk bakpulver
Smält smör, blanda de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt smöret och äggen. Vänd i det, rör inte för mycket. Böda en form och häll i smeten. Grädda 175 ° ca 18 - 20 min. Låt svalna.
Hallonmousse :
200 g frysta hallon
1 dl florsocker
100 g philadelfiaost
4 gelatinblad
2 dl vispgrädde
Koka hallonen några minuter, sila dem. Vispa ihop florsocker och philadelfiaost. Rör i hälften av hallonsaften. Blötlägga gelatinet lift anvisning. Vispa grädden. Värm upp den andra halvan hallonsaft med gelatinet på svag värme, 2-3 min. Låt svalna något, rör i det i färskosten. Vänd i grädden. Ställ i kylen någon timme. Bred detta på botten, ställ i kyl minst 2-3 timmar.
Vit chokladmousse:
2 gelatinblad
350 g vit choklad
6 dl vispgrädde
Lägg gelatinblad I blöt enligt anvisningarna på förpackningen. Koka upp 2 dl grädde, lägg i den vita chokladen och gelatinblad. Vispa tills det smält samman. Vispa upp resten 4 dl vispgrädde. Vänd i det oxå i chokladblandningen. Tag ut kakan och häll på denna vita chokladmoussen.
Tips! Jag smälte mörk choklad att ha som en kant runtom.
Lycka till ♡