Moussefyllda citroner med lakritschips
Denna efterätten är en liten favvis hemma hos oss ibland många andra favoriter:) Tänkte passa på att tipsa om denna nu innan Påsk, då den passar bra som avslutning på en god middag & gul och fin är den, lagom mäktig:) 

4 citroner
2 äggulor
1.5dl florsocker
1 msk citronsaft
1/5 riven citron
2dl vispgrädde
2 kick
skär av toppen på citronen +lite under så den står stadigt. Gröp ur citronerna. Vispa äggulor, florsocker. Citronsaft, citronskal i en bunke. Vispa grädden hårt i en annan skål. Vänd i grädden i den andra bunken. Fyll citronerna frys 3 timmar.
Lakritschips: dela en kick o mitten, lägg på bakpapper i ugn 175° 5 min. Låt stelna. Släng in i kylen, då blir den krispig. Toppa citronerna med lakritschips citronmeliss Ta ut en liten stund innan servering.
Ha fortsatt skön Lördagskväll....
Lycka till:))

Den är såå god & det ser så fint ut när man serverar den med det gula.