Kolapaj med tryffel & crunch

 
Skärtorsdag idag! Solen lyser och vårkänslor i luften 
UNDERBART:)))
Svärföräldrarna var på påskfika nu i veckan hos oss, jag gjorde denna smarriga pajen med hemmagjord hallon/dajmglass till. 
 
Botten: 75 g smält smör
200 g digestivekex 
 
Lager 1:
dulche de leche kola 1/2 - 1 burk 
 
Lager 2: 
400 g sweitsernöt choklad 
1,5 dl vispgrädde 
 
Smält smör till botten, krossa kex rör ned. Lägg i botten på form. Ställ i frysen en stund. 
 
Bred på kolan. Ställ kallt en stund. 
 
Ganache: koka upp grädden hastigt, låt chokladen smälta där i. Bred på överst på kolan. Ställ kallt, servera med bär och glass. 
Denna passar bra nu i Påsk om ni är baksugna, garnera med gröddtoppar och påskägg-godis i kanten. 
 
Ikväll kommer vänner hem till oss på middag, det enda jag förberett är desserten som är i frysen, kommer på bloggen nu i Påsk så håll utkik! :) 
 
Ha en skön Skärtorsdag & njut i solen ♡ 
 

Kommentarer:

1 Angelica Wåhlin:

Mums!

Kommentera här: