Kolapaj med tryffel & crunch
Skärtorsdag idag! Solen lyser och vårkänslor i luften
UNDERBART:)))
Svärföräldrarna var på påskfika nu i veckan hos oss, jag gjorde denna smarriga pajen med hemmagjord hallon/dajmglass till.
Botten: 75 g smält smör
200 g digestivekex
Lager 1:
dulche de leche kola 1/2 - 1 burk
Lager 2:
400 g sweitsernöt choklad
1,5 dl vispgrädde
Smält smör till botten, krossa kex rör ned. Lägg i botten på form. Ställ i frysen en stund.
Bred på kolan. Ställ kallt en stund.
Ganache: koka upp grädden hastigt, låt chokladen smälta där i. Bred på överst på kolan. Ställ kallt, servera med bär och glass.
Denna passar bra nu i Påsk om ni är baksugna, garnera med gröddtoppar och påskägg-godis i kanten.
Ikväll kommer vänner hem till oss på middag, det enda jag förberett är desserten som är i frysen, kommer på bloggen nu i Påsk så håll utkik! :)
Ha en skön Skärtorsdag & njut i solen ♡
Mums!