Blodapelsinglass

 
 
Denna blodapelsinglass har jag gjort många ggr i vinter, så enkel, fräsch och god, har haft en supertrevlig helg på Vift! Hopas er helg oxå varit bra. 
 
23/4 dl socker
21/2 dl vatten 
1dl pressade blodapelsiner
Saften av 1 lime el 1/2 citron
3dl vispgrädde ovispad el vispad
 
koka upp en sockerlag av vatten socker, rör i apelsinsaften, pressa i lime och grädden, häll i skål ställ i frysen. Rör runt med en timmers intervall så inte glsssen blir isig, 7-8 Tim i frys el över natten. Servera med hackad dajm, supergott!! Mums;)) 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Petra Olsson:

Spännande recept :) aldrig testat blodapelsin glass är inte så förtjust i just blodapelsin men detta såg gott ut.kram

Kommentera här: